Snabb leverans Fri frakt över 400 kr Nöjd-kund-garanti
08 122 007 80

Logga in

X

Produkter

Tandblekningspaket

Blek tänderna själv med Dentways tandblekningspaket och utnyttja vår Nöjd-kundgaranti om dina tänder inte blivit vitare på 10 dagar. Dentway erbjuder professionell tandblekning hemma som effektivt och säkert tar bort missfärgningar och ger dig vitare tänder. I paketet ingår 3 st formbara tandskenor, 9 ml blekingsgel, förvaringsask för tandskenorna samt en bruksanvisning. 

Läs mer om våra tandblekningspaket här 

 

White Strips

Whitening Strips är tunna plastremsor belagda med blekningsgel som du lägger över tänderna.  Många som använder White Stips gör det i syfte att bibehålla resultatet av en tidigare tandblekning, under längre tid. Ibland använder tandläkare denna metod som grund innan en vanlig tandblekning med tandskena utförs.  Ett bra alternativ om du snabbt vill fräscha upp dina tänder till ett riktigt bra pris. 

Läs mer om våra Whitening Strips här 
 

Tandblekningsgel

Bleka tänderna hemma med blekningsgel är billigt och att du kan göra det närhelst du har tid och lust medan fördelen att göra det hos tandläkare är att du snabbare når önskat resultat. Blekningsgelen appliceras i tandskenan som sedan förs upp mot tandraden där det ska verka. Med denna enkla metod får du snabbt vitare tänder.

Läs mer om våra Refill här 

 

Dentway Colour Correcting Tandkräm

Dentway Coulour Correcting Tandkräm gör dina tänder vitare genom avancerad färgteknologi. Den lila färgen neutraliserar gula tänder utan att bleka dem, vilket gör att tänderna upplevs vitare. Färgen lila är motsatsen till gult och kallas även för dess komplementfärg.

Läs mer om Colour Correcting Tandkräm här 

 

Andedräkt

Munskölj finns i olika typer beroende på behov. Flourmunsköljsvätska som används för att skydda tänderna vid tillfällen då det finns ökad risk av karies, medan andra munskölj innehåller olika typer av oljor och zinkklorid för att motverka plack, tandsten och dålig andedräkt. Den kan också hjälpa till att lindra ilningar som kan uppstå vid tandblekning hemma.

Läs mer om våra produkter för dålig andedräkt här 

 

Tandborstar

Att ha en bra tandborste är viktigt för alla personer som vill ha en fräsch munhygien och som vill hålla tänderna fria från plack och karies. Idag finns det en rad olika eltandborstar som gör din tandborstning både effektivare och roligare.

Läs mer om våra olika tandborstar här 

 

Tandblekningspenna

Med tandblekningspenna kan du bleka tänderna själv. Du penslar du på ett tunt lager med blekningsgel på den tand eller de tänder du vill bleka. Metoden är enkel och pennan kan du ta med i handväskan då du är ute och reser. Tandblekningspennan är inte någon riktig ersättare till en tandblekningskur med tandskenor och tandblekningsgel men är ett bra komplement och passar utmärkt om du har en eller två tänder som du vill bleka lite extra.