Snabb leverans Fri frakt över 400 kr Nöjd-kund-garanti
08 122 007 80

Logga in

X

Om oss

Dentway är Nordens ledande företag inom tandblekning och munvårdsprodukter för hemmabruk och är verksamt sedan 2005 i Sverige, Norge och Polen med huvudkontor i Jönköping. Vi erbjuder dig som kund marknadens mest populära tandblekningsprodukter – säkra och effektiva produkter till attraktiva priser. Dentway drivs av Dentalbolaget Sverige AB med organisationsnummer 556791-6886.

Bekvämlighet
När du beställer produkter av oss skickar vi den direkt hem till dig. Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar.

Trygghet
Som kund hos Dentway har du valt Nordens ledande företag inom tandblekning. Vi har marknadens säkraste betallösningar och samtliga produkter är testade och godkända. Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Dentway är även certifierad av Trygg E-handel. Svensk Distanshandel kontrollerar att kraven följs av de certifierade företagen genom kreditkontroller, provköp samt utredningar vid misstanke om brister. För att ge dig en extra trygghet tar Trygg e-handel emot klagomål från dig som konsument.

Professionell tandblekning till lägsta pris
Vi erbjuder dig samma professionella metod och produkt som hos tandläkaren men till avsevärt lägre pris. Vi sätter kunden i första rum och tar gärna emot alla frågor du kan tänkas ha. Du hittar telefonnummer och e-postadresser under kontakt.

Köpvillkor
Här kan du läsa mer om våra köpvillkor


Dentway.se använder cookies.

Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.