Snabb leverans Fri frakt över 400 kr Nöjd-kund-garanti
08 122 007 80

Logga in

X

Om oss

Först i Sverige med tandblekning för hemmabruk
Dentway är Nordens ledande företag inom tandblekning och munvårdsprodukter för hemmabruk och är verksamt sedan 2005 i Sverige, Norge och Polen med huvudkontor i Jönköping. Vi erbjuder dig som kund marknadens mest populära tandblekningsprodukter – säkra och effektiva produkter till attraktiva priser. Vi har över 18 års erfarenhet av tandblekningsprodukter och har under årens gång förfinat vår unika formula till den vi erbjuder idag. Flera hundratusen kunder har använt våra produkter genom åren och dessa sprider nu sitt vita leende över vårt land. Dentway drivs av Dentalbolaget Sverige AB med organisationsnummer 556791-6886. 

Trygghet och säkerhet i fokus
Som kund hos Dentway har du valt Nordens ledande företag inom tandblekning. Produkterna är säkra och skonsamma mot tänderna och godkända av Läkemedelsverket. Produkterna har genomgått noggrann analys och labbtestning för att säkerställa trygghet i användandet för dig som kund. Fokus har alltid varit att erbjuda skonsamma produkter som ger så liten skada som möjligt på tänder och tandkött, utan att tumma på effekten. Våra produkter verkar helt utan ilningar i tänderna och passar således dig som har normalt till känsligt tandkött eller tunn emalj. För att använda Dentways produkter ska du ha fyllt 18 år eftersom tänderna inte är fullt utvecklade förrän då. Vidare ska du inte vara gravid eller amma, ha synliga rötter eller hål i tänderna. Uppsök alltid din tandläkare om du känner dig osäker och kontrollera att dina tänder och tandkött är friskt.


Här på labbet testas produkterna noggrant av labbpersonal

Säkra köp och snabba leveranser

Vi har marknadens säkraste betallösningar genom Klarna. Vi följer även Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Dentway är också certifierad av Trygg E-handel. Svensk Distanshandel kontrollerar att kraven följs av de certifierade företagen genom kreditkontroller, provköp samt utredningar vid misstanke om brister. För att ge dig en extra trygghet tar Trygg e-handel emot klagomål från dig som konsument. Du har alltid rätt till 14-dagars öppet köp genom allmänna reklamationsnämndens riktlinjer. Vi skickar ditt paket med Postnord och leverans sker normalt inom 1-2 arbetsdagar direkt hem i brevlådan. Leveransen är fri om köpet överstiger 400 kr.

Testvinnande produkter
Dentways unika formel för vitare tänder tar effektivt bort missfärgningar och gör dina tänder skinande vita. Med Dentway får du testvinnande produkter som år efter år toppat olika tester. Nedan följer ett axplock av recensioner från några skönhetsjournalister som testat våra produkter:

"Samma resultat som efter en dyr behandling hos tandläkaren"
- Cosmopolitan

"Slår rekord i enkelhet och ger faktiskt resultat"
- Mama

"Förbättring redan första gången" 
- KK

Köpvillkor
Här kan du läsa mer om våra köpvillkor

Kontakta oss

Adress

Dentway
Gjuterigatan 9
SE-553 18 Jönköping

Tel

08 - 122 007 80

E-post

info@dentway.com

Org.nr.

556791-6886

Momsreg.nr.

SE556791688601