Snabb leverans Fri frakt över 400 kr Nöjd-kund-garanti
08 122 007 80

Logga in

X

Resultat av blekning från Dentway

Det är alltid roligt att se andras resultat innan man själv testar en ny produkt! Nedan berättar några av Dentways kunder om sina tankar och resultat kring hur tandblekningen och processen mot vitare tänder gick till. Ta del av deras erfarenheter och bli en nöjd kund du med!

Kundrecension Sara

Ända sedan jag var ett barn här jag upplevt ilningar i tänderna. När jag hörde talas om Dentway metod för att bleka tänderna, var jag orolig att jag skulle uppleva ilningar och obehag från blekning. Det var därför en lättnad att Dentway erbjöd en blekningsbehandling för personer med känsliga tänder. Tack vare Dentway Starter Kit, har jag vitare tänder utan att uppleva ilningar från behandlingen.Läs mer om Dentway Starter Kit som Sara blekte sina tänder med ⇒

Kundrecension Malin

Jag hade länge lidit av mina gula tänder, men hade inte lust att göra en tandblekningsbehandling hos tandläkaren, där jag fick ett uppskattat pris på 5 000 kronor. En kompis berättade om hur hon fått vitare tänder med Dentways produkter. Eftersom jag aldrig har haft några problem med tänderna valde jag Dentways tandblekningskit Dentway Starter Kit. Bara två dagar efter påbörjade behandling upplevde jag att tänderna hade blivit lika vita som mina mjölktänder, till bara en bråkdel av det pris som jag hade fått betala hos tandläkaren.
Vita_tänder_carro

Läs mer om Dentway Starter Kit som Malin blekte sina tänder med ⇒

Kundrecension Annika

Jag är jättenöjd med Dentways tandblekning! Före satte jag ofta upp handen då jag skrattade, för att dölja mina missfärgade tänder. Eftersom jag tyckte det skulle bli för dyrt att få vita tänder hos tandläkaren bestämde jag mig för att prova hemtandblekning och valet föll på Dentway White Strips. Redan efter första appliceringen såg jag stor skillnad och eftersom det medföljde en bra manual var det dessutom lätt att använda. Nu har jag vita tänder som jag dessutom fick till ett riktigt bra pris och jag har inte upplevt några biverkningar som ilningar eller irriterat tandkött.Tack Dentway!

Vita_tänder_2

Läs mer om Dentway White Strips som Annika blekte sina tänder med ⇒

 

Kundrecension Benny

Jag får frågor dagligen hur jag gör för att hålla mina tänder vita och därför tänkte jag berätta om min metod. Jag snusar vilket missfärgar mina tänder lite så det enklaste för mig har varit att bleka tänderna. Därför började jag med tandblekning från Dentway, och jag är mycket nöjd! Jag har testat blekning från andra företag tidigare och har känt att vitheten bara varar några dagar, och att den inte ger en speciellt stor förändring. Men med Dentway varar resulatet längre och ger tydligt vitare tänder, är jättenöjd med Dentways tandblekning! Tidigare satte jag ofta upp handen då jag skrattade för att dölja mina missfärgade tänder. Det behöver jag inte längre:)


Läs mer om Dentway White Strips som Benny blekte sina tänder med ⇒

 

Kundrecension Andrea

Jag har provat många olika tandblekningprodukter och metoder, men jag måste säga att White Strips är min favoritmetod att bleka tänderna på. Och Dentways White Strips är definitivt de bästa på marknaden! SmileLab är också bra, men de från Dentway är faktiskt mycket bättre. En behandling tar 7 dagar för att få det slutliga resultatet :-) Annars är det bara att ta en behandling då och då för att uppdatera vitheten. Dentways Strips är otroligt effektiv, billig och mycket lätt att använda, vilket gör det till min absoluta favorittandblekning. De har sålt över 500.000 paket runt om i världen och har snabb(och gratis) frakt, och har även "Nöjd kund-garanti". Men jag kan lova dig att det kommer att uppfyllas, för blekning fungerar fett!


Läs mer om Dentway White Strips som Andrea blekte sina tänder med ⇒

 

Kundrecension Julia

Många av mina vänner har påpekat att jag ler en hel del nu för tiden! Lite udda komplimang att få kanske, men jag tycker det är otroligt trevligt för dem som är uppmärksam vet att jag inte brukade le så att tänderna syntes tidigare. Anledningen till att jag ler mer nu än tidigare beror kanske på att jag precis avslutat en runda Dentway White Strips. För inte så länge sedan provade jag ett annat märke och även om jag gillar dem så jag tror att färgen på något sätt bara blev vit några dagar innan de mörknade igen.


Läs mer om Dentway White Strips som Julia blekte sina tänder med ⇒